Multisport Vlaardingen is een sportschool die zich onder andere heeft gespecialiseerd in de zelfverdedigingssport kickboksen. De groepslessen worden gegeven door professionele docenten en deze docenten helpen u graag tijdens het sporten om uw doelen te behalen. Deze doelen zullen per individu anders zijn. 

 

Multisport Vlaardingen is opgericht door Irshad Bakhtali en Etienne Durfort.   

Zij willen ernaar streven om met Multisport Vlaardingen een multifunctioneel bewegingscentrum te worden, waar beweging (sport en recreatie), gezondheidszorg, voeding en gedrag samenkomen. Deze aspecten bepalen in hoge mate ons welzijn, dat invloed uitoefent op de kwaliteit van het leven. De nadruk ligt op het zelfredzaam maken van klanten. Dit willen zij mogelijk maken door middel van coachen, educatie en therapie. In hun ogen beschikt ieder mens over het vermogen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Wij kunnen hierin een rol spelen door men zich bewust te maken van hun eigen kracht en uit te gaan van positieve benadering. Ze zullen zich 1 voor 1 voorstellen:

 

Mijn naam is Irshad Bakhtali, ik ben 35 jaar en mijn passie is sport en bewegen. Door de jaren heen heb ik verschillende sport en bewegingsstudies gevolgd en veel praktijkkennis opgedaan. Ik heb er altijd al naar gestreefd om van mijn hobby mijn leven te maken omdat ik vind dat je in je beroep altijd plezier moet blijven behouden. Ik heb dan ook altijd in mijn leven mijn eigen sportschool, vereniging of stichting  willen hebben. Nu ik deze samen met Etienne ben opgestart, haal ik hier mijn voldoening uit en wil ik mijn enthousiasme en expertise overbrengen naar onze leden.

Mijn naam is Etienne Durfort, ik ben 36 jaar en ben sportdocent en oprichter van Multisport Vlaardingen. Irshad en ik hadden het idee om iets voor de maatschappij te willen doen en iets te betekenen voor onze toekomst, en dat zijn natuurlijk de kinderen en de investering in ze. Door ze bewust te maken van onder andere hun intrinsieke waarde, proberen we ze niet alleen motorisch iets aan te leren, maar ook gelijk normen en waarden bij te brengen en dat doen wij op een in hun belevingswereld speelse manier.